Tilbake

IT og digital markedsføringsspesialist og teamrekruttering

Resultatet er at vi, som rekrutteringsledere, finner og screener følgende spesialister fra en rekke IT- og digitale industrisektorer.

 • front- og backend-utviklere,

 • nettutviklere,

 • SEO-spesialister,

 • spesialister på digital markedsføring,

 • ledere for sosiale medier,

 • HubSpot-spesialister,

 • spesialister på nettsikkerhet,

 • andre spesialister

Vår rekrutteringsregion inkluderer Baltikum og andre EU-land for å tilfredsstille behovene til våre kunder fra Skandinavia, Tyskland, Storbritannia og andre land.

Hvordan rekrutterer vi toppspesialister?

Grunnen til at Soprana Personnel International er det riktige valget når man skal headhunte topp IT- og digitale markedsføringsspesialister er mangfoldig. 

Høyt kvalifisert rekrutteringsteam. Vi har eksepsjonelt kvalifiserte og erfarne team som er eksperter på å screene potensielle kandidater innen markedskommunikasjon, salg, HR og sertifisert employer branding, samt talentvurdering. Kandidatene vurderes grundig ved å kombinere banebrytende teknologi med mer tradisjonelle metoder som referanser fra tidligere arbeidsgivere.

Effektiv screeningmetode. Når stillingen krever et høyt ansvarsnivå, gjennomfører vi en grundig screening av kandidaten. Dette inkluderer den unike Sopranas åtte-trinns algoritme – en genial, tilpasset prosess designet for å gi en grundig vurdering av kandidatens egnethet. Vi kan gjennomføre ytterligere tester på yrkesetikk, emosjonell intelligens, salgskompetanse og språkkunnskaper om nødvendig. Screeningsprosessen gjør det mulig for oss å lage en detaljert profil av kandidaten og avgjøre om de passer godt for ditt team eller ikke.
PrøvetidVi er så sikre på våre rekrutteringsteam, prosesser og prosedyrer at vi gir våre kunder en 6-måneders prøvetid for å avgjøre om kandidaten vi valgte passer best for din bedrift. Hvis du ikke er fornøyd med kandidaten vi tilbyr, finner vi en annen gratis.

Baltiske land — kilde til konkurransedyktige talenter. Av flere grunner er de baltiske landene langt fremme i å tilby rekrutteringstjenester på høyt nivå.

 • Kostnadskonkurrerende betyr lavere lønnskostnader, men høykvalitets kandidatkompetanse.
 • Mangfoldig talentmasse — mer enn 88% av litauiske og latviske ansatte har høyere utdanning, og spesialister fra alle baltiske land viser dyktig effektivitet, kreativitet og hardt arbeid.
 • Fremskritt innen IKT — de baltiske landene er ledende i EU når det gjelder bredbåndshastighet.
 • Boost teknologiske økosystemer. De baltiske landene har raskt voksende teknologiske økosystemer som genererer en omfattende pool av kvalifiserte spesialister

Soprana Personnel Internationals avdelinger i Norge, Litauen og Latvia gjør oss i stand til å rekruttere og outsource det beste talentet for din organisasjon, og vår ekspertise er kun en Zoom-samtale unna. Hvis du er interessert, vennligst avtal en kort samtale med din eksterne COO og HR-sjef Diana Blazaitiene i Baltikum direkte her: calendly.com/dianablazaitiene/virtualteam eller fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

Kontakt oss