Vi er spesialister på rekruttering til hotell og restaurantnæringen, IT-personnel, konstruksjon, samt tilbyr vi outsourcing av kundesenter.

Tid, spesialisering, erfaring og innovasjon er essensielt i vår prosess, noe som lar oss tilby våre kunder mer erfaring på flere felt.

SØKER DU MEDARBEIDER? SØKER DU JOBB? IT-personnel

Våre tjenester

Hotell - og restaurantrekruttering

Vi er spesialister på innleie av arbeidskraft til hotell og restaurantnæringen.
Vår spesialisering i dette markedet gir oss mulighet til å raskt finne riktig personale for virksomheten din, til både midlertidige og faste stillinger. Ved å bruke oss, skal du kunne fokusere på kjernevirksomhet og hovedoppgaver, der du faktisk bør rette din oppmerksomhet.

Les mer

Innleie av personell

Dyktige medarbeidere er en suksessgaranti for deres virksomhet. Vi kan hjelpe dere med å planlegge sesongarbeid på forhånd ved å finne passende medarbeidere for deres virksomhet. Denne tjenesten kan spare mye tid både for små foretak og for personalseksjoner i mellomstore og store selskap.

Les mer

Øyeblikkelig rekruttering

Anbefales når du har et presserende behov for arbeidskraft, som når arbeidsmengden øker, sesongarbeid, eller ansettelse av flere nye medarbeidere om gangen. Vi kontrollerer anbefalinger, ivaretar kontinuerlig personellsøk og utvelgelse, samt sørger for dokumentasjon.

 

Les mer

Utvelgelse av fagfolk

Pålitelige fagfolk er en garanti for at tildelte arbeidsoppgaver blir utført på en dyktig måte. Har dere behov for slike medarbeidre i deres bedrift? Utvelgelse av fagfolk er en oppgave som dere kan betro oss. Vi bruker bare velprøvde og effektive metoder når vi foretar hel utvelgelse eller seleksjon.

Les mer

Flytte deler av din virksomhet til Litauen

Våre kunder forteller ofte at firmaet deres ikke går så bra som de skulle ønske, og at det kan være på grunn av gjennomtrekk av ansatte ettersom det koster tid og penger for å rekruttere og å lære opp nye ansatte, eller siden fagfolk er svært dyre eller vanskelig å få tak i i distrikts-Norge.

Les mer

Tradisjonell rekruttering vs Soprana Personell

Når du rekrutterer selv

Når Soprana rekrutterer arbeidskraft

Hvordan vi identifisere den beste medarbeideren?

Vi søker medarbeidere som ønsker å utvikle seg som spesialister. Egenskaper vi ser etter:

  • Profesjonalitet
  • Erfaring
  • Utdannelse
  • Lederskap
  • Målorientering
  • Omgjengelighet
  • Selvstendighet
  • Produktivitet
  • Klare verdier
  • Ansvarlighet

Talenter er meget etterspurt

Gode ansatte en nøkkel for en hver bedrift suksess, å finne nøkkelpersoner er ikke enkelt. Dette skyldes stor etterspørsel etter talenter, som igjen gir stor konkurranse.

Talenter er vanskelig å finne

De beste ansatte er ofte målorienterte og er sjelden på jakt etter nye jobbmuligheter. Vi vet hvordan vi kan fange oppmerksomheten til de beste og rekruttere de til din bedrift.

Talenter kan lett skifte jobb

Det er viktig at ansatte får utfordringer nok til å utvikle seg i din bedrift. Vi hjelper deg først med å rekruttere talentene du er på jakt etter, deretter hjelper vi deg til å beholde dem.

Hvordan skal du lete etter nye talenter og beholde dem?

Om oss

Ofte stilte kunde-spørsmål/problemer

Lignende artiklerLes alt