Tilbake

Utvelgelse av fagfolk og catering tjenester

Kyndige fagfolk fra ulike felt, er en suksessoppskrift for din bedrift. Vi rekrutterer og leier ut hotellkokker, servitører og rombetjenter til hotellindustrien fra Baltikum og resten av EU-landene. 

 

Vi hjelper dere med å finne passende medarbeidere ved å foreta en omfattende utvelgelse. Vi tar selv hånd om hele prosessen. Kall det gjerne en seleksjon der vi utfører alt fra å sette inn stillingsannonser til å forberede jobbintervjuer med arbeidsgiveren. 

 

Vi kan hjelpe deg både med assistert rekruttering, med smart rekruttering og leie av catering tjenester, avhengig av dine behov.

 

Med 10 års erfaring innen gjestebransjen, sammen med vår langsiktige database og vårt team av spesialister innenfor markedsføring, salg og rekruttering, kan du stole på at vi sikrer de beste resultatene. Slik kan våre kunder fokusere på oppgavene sine samtidig som vi rekrutterer passende kandidater.

 

Vi er også spesialiserer i outsourcing av kundestøtte og personell for finansavdelinger.

 

Når bør du bruke catering tjenester? Våre kunder velger catering tjenester for å sikre en jevn sesongdrift, og for å spare tid og kostnader som ellers ville ha blitt brukt på jakt etter medarbeidere, utvelgelsesprosesser og innrapportering. Etter kundens ønske velger vi ut medarbeiderne før sesongstart, eventuelt senere ut i sesongen og etter behov.

 

Når bør man velge seleksjon av fagfolk? Seleksjonen vi står for, skal sikre en vellykket rekrutteringsprosess. Den kan spare mye tid både for små foretak og for personalseksjoner i middels store og store selskap. Når vi velger ut fagfolk, benytter vi dessuten eksperter innenfor markedsføring, salg og rekruttering for å sikre at kandidatene blir grundig vurdert.

 

Rekrutteringsprosessen

 

Når vi velger ut fagfolk, benytter vi eksperter innenfor markedsføring, salg og rekruttering. Dette for å sikre at kandidatene blir grundig vurdert. Ved hjelp av en spesiell algoritme, utarbeider vi en effektiv annonse som skiller seg ut. Denne plasseres på tradisjonelle jobbportaler så vel som på sosiale medier.

 

De kandidatene vi finner mest passende, vil vi intervjue over telefon i løpet av den innledende delen av utvelgelsen. Senere vil anbefalingsbrev og referanser bli nøye kontrollert.

 

Som registrerte skattebetalere i Norge, garanterer vi profesjonell innlevering av dokumentasjon til relevante norske institusjoner. I vårt arbeid holder vi fast ved våre prinsipper om profesjonalitet og transparens, og vil gjerne gi våre kunder innsyn i relevante skatteopplysninger.

 

Vi forstår oss godt på den mangesidige ansettelsesprosessen. Som en ekstra trygghet, tilbyr vi derfor en tre måneders garanti. Innenfor denne perioden vil vi vederlagsfritt finne en ny medarbeider til deres bedrift dersom dere skulle finne ut at vår første kandidat ikke passer.

Ta kontakt med oss 940 83 508 eller [email protected].

 
Kontakt oss