Tilbake

Øyeblikkelig rekruttering

Øyeblikkelig hjelp er riktig valg for  selskaper som raskt trenger nye medarbeidere. Nyansatte trenges for at selskapet kan utvide eller for å kunne sette opp nye forretningsavdelinger. Ofte trenger man flere medarbeidere samtidig. Det samme gjelder for nyetableringer som har et særlig behov for et solid fundament i pålitelige ansatte. En vanlig feil arbeidsgivere gjør når de søker nye medarbeidere er at de annonserer på en jobbportal uten å være opptatt av hvilke yrkesgrupper (ledere, teknikere eller fagfolk) den er populær blant. Vi sørger for at du får valgt ut kun egnet personell. En raskt stillingsutvelgelse er en oppgave som du kan betro våre fagfolk.

Denne tjenesten kan også være spesielt nyttig hvis en ansatt er ute i permisjon. I slike tilfeller vil vi hjelpe deg å finne en pålitelig vikar som vil ivareta den vanlige arbeidsflyten. Stillingssøket utfører vi profesjonelt, pålitelig og raskt.

Vi tilbyr en omfattende støtte for arbeidslag, administrativt arbeid, behandling av nødvendige papirer, ansettelse og avskjed av ansatte, samt referansekontroll. Vi sikrer rask rekruttering av ansatte som kan ta unna toppene, en uventet økning av aktiviteten eller sesongarbeid. En viktig del av våre tjenester er de økonomiske fordelene som følger av utvikling av rekrutteringsprosessen og effektivitet  i lagbygging. Kvalitetssikring av medarbeidersøket gir et sterkere og mer produktivt arbeidslag. I tillegg reduseres behovet for ytterligere investeringer i rekruttering og opplæring. Medarbeidere og ledere kan i stedet gi fullt fokus fullt på arbeidet som trenger deres fagkompetanse.

 

Kontakt oss