Tilbake

Tre Myter Om Rekrutteringsfirmaer

Informasjon
Tre Myter Om Rekrutteringsfirmaer

Myter og stereotyper oppstår vanligvis om ting som de fleste er ikke er veldig kjent med. Vanligvis er disse tingene nye, ukjente eller informasjonen om dem endres ekstremt raskt. For eksempel er det mange myter om ernæring, graviditet, hjelpemidler og veldedighet, hvordan starte en bedrift og... rekrutteringsselskaper! I dag velger flere og flere bedrifter å overlate rekrutteringsselskapene til å finne dem ansatte, men det er fortsatt mange misforståelser om denne viktige delen av Human resource management. Denne artikkelen kommer til å dekke de mest vanlige mytene om rekrutteringsbyråene, og det vil også forklare mer bredt hva disse byråene handler om.

Myte No. 1: „Rekrutteringsselskaper betaler ikke skatt“

Som enhver bransje er rekruttering ikke uten sine dårlige selskaper. Det er gode rekrutterere, og det er dårlige rekrutterere, som det er noen leger, advokater, kokker, sjåfører osv., som følger ikke loven. Men dette gjelder på ingen måte dem alle. Det er bare ikke verdt å la være å betale skatten, og hovedårsaken til dette er at en "ren" virksomhet med godt omdømme er mye mer verdifull på alle måter. Bedrifter som snyter på skatt lever hele tiden i frykt, fordi de kan aldri vite når skattemyndighetene vil sjekke dem. Og bare tenk deg hva som vil følge etter at en journalist finner ut om det. Dessverre elsker folk skandaler, så en slik historie vil raskt spre seg i media. Det er også mulig å måtte sone for skattesvikt.

Myte No. 2: „Det vil ikke være noen støtte“

Som det ble nevnt tidligere, det finnes noen rekrutterere som bryr seg mer om, la oss si, deres frokost enn de gjør om din virksomhet. Men faktisk er det de mange som er mer anstendig og dedikert overfor sine jobbrekrutterere som kan være de mest nyttige for deg. De vil gjøre alt for å hjelpe og behage deg, fordi dette faktisk er hva deres arbeid handler om – å gjøre kunden fornøyd. Og kunden er deg. Så hvis du velger å jobbe med et anerkjent rekrutteringsfirma, kan du være sikker på at det vil definitivt hjelpe deg å ansette den rette personen i riktig stilling. Å unnlate å sette den rette personen i riktig stilling kan også påvirke deres omdømme, så de vil gjøre sitt beste for å sikre at deres klient er fornøyd med deres arbeid.

Myte No. 3: „Ansette rekrutterere er unødvendig - du kan gjøre alt på egen hånd“

Selvfølgelig er hvert menneske mer eller mindre i stand til å gjøre noe ved å sette tilstrekkelig innsats i det. Men spørsmålet er hvor mye tid han eller hun måtte bruke på det for å få tilfredsstillende resultater? Hver forretningsmann har mye ansvar som vanligvis krever mye tid, og å ofre den tiden på rekruttering kan sette andre ansvarsområder i fare. Så noen ganger er det smartere å ansette en ekspert som faglig og effektivt vil oppfylle oppgaven. Dette vil spare deg så mye tid og energi. Du bør også huske at rekrutterere vanligvis har viet mye tid til å bli som de er nå. Det betyr mange timer brukt på å lese bøker og artikler om psykologi, menneskelige ressurser, næringsliv, statsvitenskap og til og med om datavitenskap. Og mye mer. "Roma ble ikke bygget på en dag", så hver suksess kommer med mye arbeid.

Det er noen rekrutterere som ikke gir mye i form av tjenester, men ikke alle er de samme på dette forretningsområdet. En ekte rekrutteringsprofesjonell vil spare deg mye tid, energi og penger, og viktigst av alt - han eller hun vil sette deg i kontakt med folk du leter etter. Når du finner den perfekte rekrutteringskonsulenten vil din bedrift blomstre.

Hvis du mener at denne artikkelen kan være noe for dine venner og kolleger, så del den med dem. Takk!
Med deg på vårt nyhetsbrev

Lignende artikler