Tilbake

Utvelgelse Av Hotellpersonell: Hva Ville Rekruttereren Gjøre Bedre Enn Deg?

Bemanning
Utvelgelse Av Hotellpersonell: Hva Ville Rekruttereren Gjøre Bedre Enn Deg?

Mange kritikere av rekrutteringsindustrien fortsetter å prognosere dekadensen til byråene, men faktisk fortsetter dette feltet å vokse og utvide sin stil. Hvis du er på utkikk etter hotellpersonell, som resepsjonister, rengjøringspersonell, hushjelper, dørvakter, concierges etc., er det mange grunner til at å ansette et rekrutteringsselskap ville være den beste beslutningen. Rekrutterere er kompetente rådgivere, de vet mye om markedet, men det er flere grunner til at denne beslutningen vil gi stor nytte for deg. Denne artikkelen vil presentere dem  for deg.

Du vil spare mye tid

Ansettelsesprosessen er mye mer tid- og energiforbrukende enn det kan virke først. Mest kjedelig er det første stadiet der du må velge søkere. En erfaren rekrutterer kan utføre denne oppgaven mye raskere enn deg. Så hva spesielt kan rekrutterere gjøre for å lette jobben din? De kunne gjøre delvis screening av spesialister: først ringe de beste kandidatene og skaffe seg informasjon om dem, og da sjekke referansene fra tidligere arbeidsplasser. Rekruttererne kan også gjøre den komplette screeningen som vil spare enda mer tid for deg fordi kandidaten blir valgt for deg ved å bruke en spesiell 8-trinns algoritmetest, også emosjonell intelligens, salgskompetanse og andre tester. På denne måten vil du få en mer detaljert evaluering av kandidaten fordi rekruttereren vil bruke all sin tid til dette.

Du vil bli gitt en rekrutteringsgaranti

Mange bedrifter vurderer å ansette et rekrutteringsselskap, men det er noen faktorer som holder dem tilbake fra det. Vanligvis kommer det fra mangel på kunnskap om hvordan rekruttering jobber. En av de største redslene er "hva om jeg blir ikke fornøyd med den ansatte jeg får og jeg har allerede betalt pengene?" Du bør ikke bekymre deg for det fordi du får en 3 måneders garanti for å sikre at hvis du bestemmer deg for at den ansatte som ble valgt av rekrutteringsbyrået ikke passer godt nok for din bedrift vil byrået finne deg en ny medarbeider gratis. Dette sikrer at rekrutteringsselskapet vil være interessert i å finne deg det beste valget.

Rekrutterere kan finne de beste kandidatene raskere enn du selv

Rekrutterere arbeider med å søke etter kandidater hver dag og de kjenner markedet godt, derfor kan de få tilgang til de beste av dem. Noen kandidater kan være vanskelig å finne fordi de er spesielt selektive. Dessuten reagerer ikke alle på jobbannonser. Rekrutterere vil vite hvordan de skal nå selv den mest passive kandidaten (som kanskje egentlig ikke søker etter jobb men kan være interessert i en ny mulighet) fordi byråer har mange nettverk som kan være  usynlig for de andre i firmaet. Din bedrift vil dra nytte av det faktum at rekrutteringsfirmaet kunne finne den rette personen før eller senere siden de kanskje allerede har den perfekte kandidaten registrert i deres system.

De vil gjøre detaljerte bakgrunnskontroller

Hver arbeidsgiver ville foretrekke å kjenne bakgrunnen til sine potensielle kandidater. Dette er en naturlig forespørsel siden ingen ønsker å kjøpe katta i sekken. Så på denne måten kan du forhindre å ansette en uetisk person som kan skade virksomheten din. Rekrutteringsselskapet vil nøye sjekke referanser og attester ikke bare i kandidatens CV, men de vil også kontakte tidligere arbeidsgivere og verifisere denne informasjonen. Siden rekrutterere har stor erfaring med bakgrunnskontroller vet de hvor viktig hurtighet og kvalitet på bakgrunnsscreeningsprogrammet må være.

Dette er hovedgrunnene til at mange bedrifter bruker et pålitelig rekrutteringsbyrå for å finne kandidatene de ønsker. Å bygge et langvarig forhold til et rekrutteringsselskap kan ha stor fordel for fremtiden,  og med tiden vil rekruttereren og den arbeidssøkende forstå hverandres behov bedre og samarbeide mer effektivt.

 

Hvis du mener at denne artikkelen kan være noe for dine venner og kolleger, så del den med dem. Takk!
Med deg på vårt nyhetsbrev

Lignende artikler